Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل فناورى اطلاعات و ارتباطات بیمه مرکزى ایران ضمن معرفى سامانه سنهاب اظهار کرد: سامانه سنهاب نقش مهمى در ارتباط صنعت بیمه با دیگر بخش هاى دولت ایجاد کرده و امروز به رتبه اول در حوزه فناورى رسیده است.

به گزارش خبرنگار اقتصاد آنلاین، نعمتى در نخستین نشست راهبردی فنآوران و صنعت بیمه با بیان این که در حال حاضر این زیرساخت در کشور فراهم شده است گفت:  بخش اندکى از خدمات آن در دولت الکترونیک پیاده سازى شده و براى ادامه راه به زمان احتیاج داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: نقش سنهاب در تعاملات درون صنعتى است و در بیمه مرکزى قبل از سنهاب هیچ نرم افزار اطلاعاتى براى ارائه آمارهاى دقیق و به لحظه در آن زمان وجود نداشت.

نعمتى تصریح کرد: در آن شرایط بیمه مرکزى سعى کرد خود را از این وادى بیرون بکشد و در سال ٨٤ این بیمه مکلف شد تا با نرم افزارهاى الکترونیکى همکارى کند.

مدیر کل فناورى اطلاعات و ارتباطات بیمه مرکزى ایران با تاکید بر این که سنهاب به عنوان سامانه نظارتى درواقع ارتباط بین شرکت‌هاى بیمه را تسهیل مى‌کند خاطرنشان کرد: در حال حاضر هیچ مکاتبه کاغذى بین شرکت‌هاى بیمه انجام نمى‌شود.

وى اضافه کرد: همه کارگزاران در سامانه سنهاب داراى کارتابل شخصى هستند و امروز ما فکر نمى‌کنیم که در نقطه پایانى راه هستیم بلکه  هر آن چه انجام مى‌دهیم با فکر این است که در نقطه آغازین کار قرار داریم.

نعمتى در پایان گفت: امروزه در رشته شخص ثالث دریافت اطلاعات به صورت الکترونیک انجام مى‌شود که این مى‌تواند زیرساختى براى سایر شاخه‌هاى بیمه باشد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: صنعت دولت نرم افزار بیمه بیمه مرکزی بهروز نعمتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۰۸۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال آب از سد دز به سد کرخه

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان افزایش ظرفیت سدهای استان در سامانه بارشی اخیر را نتیجه مدیریت تخصصی عنوان کرد و گفت: انتقال آب از سد دز به سد کرخه یک اقدام ارزشمند است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، عباس صدریان فر در خصوص مدیریت بارش‌های روزهای پنجشنبه و جمعه در استان، اظهار داشت: استان خوزستان و حوضه‌های بالادستی منتهی به آن در دو روز گذشته تحت تاثیر دو سامانه قوی بارشی قرار گرفت.

وی افزود: این سامانه از 10 روز پیش و پس از هشدار سازمان هواشناسی و کارشناسان سازمان آب و برق خوزستان و وزارت نیرو، تحت رصد قرار گرفت و جلسات متعدد و شبانه روزی در این خصوص برگزار شد.

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان با اشاره به اینکه مدیریت این بارش‌ها به دلیل شرایط زمانی و مکانی دشوار است، تصریح کرد: در فصل بهار که روز های منتهی به آبگیری‌های نهایی سدها است تصمیم‌گیری برای ذخیره یا رهاسازی دشوار است، چرا که سامانه‌های بارشی در این فصل از سال به شدت شرایط متغیری دارند و بارها تقویت و تضعیف می‌شود و با عدم قطعیت بسیار زیادی مواجه هستیم.

صدریان فر ادامه داد: پس از جلسات متعدد و کارشناسی‌های تخصصی به این نتیجه رسیدیم که برای مدیریت سامانه بارشی به ویژه در حوضه دز، پیش از آغاز بارش‌ها 65 میلیون متر مکعب آب را از سد دز تخلیه کردیم تا ظرفیت کافی برای این سامانه بارشی ایجاد کنیم.

وی  با اشاره به اینکه بارش ها از نظر مکانی هم دز بالادست و هم در پایین دست سد ها رخ داد، خاطر نشان کرد: در جریان این سامانه بارشی هم روان‌آب در پایین دست داشتیم هم سیلاب در بالا دست و باید به گونه‌ای رهاسازی آب را از سد دز انجام می‌دادیم که همپوشانی با پیک سیلاب پایین دست نداشته باشد و آسیبی متوجه مردم، مزارع و منازل نشود.

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان، افزود: با تدابیر تخصصی و اصولی که در مدیریت این سامانه بارشی اتخاذ شد و با پیش‌بینی ایجاد ظرفیت ذخیره‌سازی پیش از بارش‌ها، توانستیم خروجی سد را به 180 متر مکعب بر ثانیه کاهش دهیم و دبی ایجاد شده در پایین دست را به گونه‌ای مدیریت کنیم که برای مردم مشکلاتی ایجاد نشود.

وی با اشاره به اینکه در دو روز گذشته 254 میلییون متر مکعب آب به ذخایر سدهای استان افزوده شد، بیان کرد: 81 درصد کل ذخایر سدهای استان آبگیری شده است که به تفکیک در زنجیره کارون 92 درصد، سد دز 100 درصد، سد مارون 84 درصد و سد کرخه 47 درصد ذخیره‌سازی صورت گرفته است.

صدریان‌فر با تاکید بر اینکه با برنامه‌‌ریزی صحیح توانستیم از این موهبت الهی به بهترین نحو استفاده کنیم، عنوان کرد: از طریق کانال‌هایی که در سال‌های پیش ایجاد شده بود توانستیم حدود 70 متر مکعب بر ثانیه آب را از سد دز به سد کرخه انتقال دهیم و با مسدود کردن کامل خروجی سد کرخه موجب افزایش آبگیری در این سد و دبی مورد نیاز پایین دست کرخه و هورالعظیم را تامین کردیم که اقدامی بسیار قابل تامل و مهم است. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بزرگترین هنرستان جوار صنعت کشور در استان مرکزی ایجاد شده است
  • چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج
  • کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران
  • ارزیابی نهایی خسارت آتش سوزی شفت از سوی متولیان بیمه
  • ۱۶۰۰ روستای کردستان از ارتباط پایدار و با کیفیت برخوردار هستند
  • «اصپاک» در شهر اصفهان ۱۳ هزار مشترک دارد/ بیش از ۱۰ هزار خانه بیمه آتش‌سوزی شد
  • ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه تقویت شود
  • رفتن حسن یزدانی به مجارستان اشتباه است!
  • انتقال آب از سد دز به سد کرخه
  • هدف‌گذاری ایجاد یک میلیون و ۴۴ هزار شغل در سال جاری