Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پایگاه خبری امتداد، سیدقاسم نعمتی در جمع خبرنگاران با بیان این نکته که درج کد یکتا روی بیمه نامه الزامی است، افزود: در عین حال اگر این کد روی بیمه نامه وجود نداشت، هیچ نگرانی از بابت پوشش تعهدات وجود ندارد.

وی با بیان این نکته که کد یکتا یک عدد ۱۱ رقمی است که با اسکن  کیوآرد کد کنار آن می توان اصالت بیمه نامه را سنجش کرد، ادامه داد: رشته شخص ثالث در مهرماه امسال استانداردسازی شده است و در شرایط کنونی، در لحظه صدور بیمه نامه، ریز اطلاعات آن از شرکت های بیمه دریافت می شود و بیمه مرکزی در لحظه صحت و سقم اطلاعات را کنترل و در صورت صحت، کد یکتا را صادر می کند که این کد باید روی بیمه نامه چاپ شده، به بیمه گزار تحویل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نعمتی با اشاره به این نکته که با توجه به زیرساخت های خوب تدارک دیده شده، سامانه سنهاب قطعی کنترل نشده ندارد، یادآور شد: قطعی های کنترل شده هم در راستای توسعه سامانه و معمولا در نیمه های شب صورت می گیرد که برای بیمه گزاران محسوس نیست.

وی زمان صدور کد یکتا برای بیمه نامه شخص ثالث را کمتر از دو یا سه ثانیه خواند و اظهار داشت: چنانچه تاریخ صدور بیمه نامه، تاریخ پایان آن، کد شرکت های بیمه یا نوع کاربری خودرو براساس کدینگ اعلام شده به شرکت های بیمه، وارد سامانه سنهاب نشود بیمه مرکزی برای آن بیمه نامه،  کد یکتا صادر نخواهد کرد.

رییس مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات بیمه مرکزی، استانداردسازی رشته های باربری، آتش سوزی، بدنه و درمان را نیز در دستور کار بیمه مرکزی خواند و اعلام کرد که این کار تا پایان نیمه اول سال آینده اجرایی خواهد شد.

به گفته وی، هم اکنون صدور کد یکتا برای این بیمه نامه ها به صورت آنلاین نیست و فقط صدور آنلاین کد یکتا در رشته شخص ثالث عملیاتی شده است.

نعمتی با بیان این نکته که بیمه مرکزی با سازمان راهداری، ناجا، ثبت احوال، ثبت اسناد، ستاد مبارزه با مواد مخدر و … از طریق سامانه سنهاب، تبادل اطلاعات دارد، تاکید کرد: با سرویسی به این سازمان ها داده شده است می توان با استفاده از پلاک خودرو ، داشتن بیمه نامه آن را چک کرد و دیگر نیازی به مشاهده بیمه نامه فیزیکی وجود ندارد.

وی تصریح کرد: هیچ سازمانی لزومی ندارد که بیمه نامه کاغذی را از دارنده خودرو مطالبه کند چون این امر از طریق سامانه سنهاب قابل پیگیری است و این امکان ازسوی بیمه مرکزی در اختیار آنها قرار داده شده است.

رییس مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات بیمه مرکزی، تعامل با این سازمان ها را آنلاین، ۲۴ ساعته و سیستماتیک عنوان کرد و گفت: هم اکنون اطلاعات همه رشته ها را از بیمه گران دریافت می کنیم اما جز رشته شخص ثالث، اطلاعات بقیه رشته ها محدود و حداقلی و اقلام اطلاعاتی آنها خلاصه است و بیشتر جنبه آماری دارد تا نظارتی ولی با استانداردسازی و دریافت ریز اطلاعات، امکان نظارت کامل نیز فراهم خواهد شد.


true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۸۴۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت سازمان فناوری اطلاعات از سکو‌ها و کسب و کار‌های اقتصاد دیجیتال

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد خوانساری رئیس سازمان فناوری اطلاعات درباره اعطای وام به کسب و کار‌های فعال در سکو‌های داخلی در شبکه اجتماعی ویراستی نوشت:

«با توجه به آئین نامه «حمایت از سکو‌ها و کسب و کار‌های اقتصاد دیجیتال» اعطای وام به کسب و کار‌های حقیقی، حقوقی و صنفی فعال روی سکو‌های داخلی مشمول انجام می‌شود.

مبلغ این وام حداقل ۲۰۰ و حداکثر ۵۰۰ میلیون تومان با سود ۱۵/۳۳ و ۶ ماه تنفس خواهد بود. مشمولان فعال در این بخش از اقتصاد دیجیتال می‌توانند به سایت https://۱۶۴۹.ir مراجعه برای دریافت این وام اقدام کنند.

امیدوارم این اقدام، زمینه ساز دریافت خدمات مورد نیاز مردم بر بستر سکو‌های داخلی و افزایش رضایتمندی ایشان را فراهم کند.»

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمایت سازمان فناوری اطلاعات از سکو‌ها و کسب و کار‌های اقتصاد دیجیتال
  • ۱۷۴ هنرمند صنایع‌دستی مازندران بیمه شدند
  • ۳۰۰هزار وانت‌بار فاقد بیمه در نوبت بعدی اجرای طرح عدم تخصیص سهمیه سوخت
  • حضور غایب بزرگ پارسال در نمایشگاه کتاب امسال
  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد
  • شیوه نامه افزایش حقوق و دستمزد سال ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد تشریح شد
  • شقاقی: تصمیمات سخت کنترل تورم مشاهده نمی‌شود؛ نرخ واقعی تورم کشور چه عددی است؟
  • تخفیف بیمه سلامت برای دهک‌‌های ۶ تا ۹ درآمدی
  • فیشینگ حرفه‌ای در عظیمیه کرج دستگیر شد
  • دستگیری فیشینگ کار حرفه‌ای در عظیمیه کرج