Web Analytics Made Easy - Statcounter

زمانی که قصد خرید خودروی جدیدی را داشته و می‌خواهید در مورد بیمه شخص ثالث و بدنه آن اطلاعاتی کسب کنید و یا زمانی که قصد اطمینان یافتن از صحت بیمه‌نامه خود را دارید، به استعلام و دریافت سوابق بیمه‌نامه ماشین خود نیاز پیدا خواهید کرد.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام بیمه ازکی، به تازگی امکان استعلام بیمه‌نامه‌های شخص ثالث و بدنه توسط بیمه مرکزی و در سایت رسمی آن امکان پذیر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین می‌توانید به شکل مستقیم و بدون مراجعه به سایت بیمه مرکزی، از طریق سایت ازکی، نسبت به استعلام و دریافت سوابق بیمه‌نامه ماشین خود اقدام کنید.

مشاهده سریع سوابق بیمه

اگر دسترسی به سایت بیمه مرکزی برای شما آسان نیست، می‌توانید با مراجعه به لینک https://www.azki.com/sanhab در سایت ازکی، در دو مرحله وضعیت بیمه‌نامه خود را استعلام کنید. برای ورود اطلاعات و استعلام بیمه دو راه وجود دارد. در حالت اول با انتخاب اسم شرکت بیمه، شماره بیمه‌نامه، شماره تلفن همراه و کد ملی وضعیت بیمه‌نامه قابل مشاهده است.

در حالت دوم تنها با وارد کردن کد یکتا و کد ملی، می‌توانید از وضعیت بیمه‌نامه استعلام بگیرید. این روش مخصوص بیمه‌نامه‌های جدید است که به تازگی کد یکتا به آن‌ها اضافه شده و برای استعلام لازم نیست اطلاعات زیادی وارد شود.

در این تصویر محل درج اطلاعات مشخص است:

کد یکتا و شماره بیمه‌نامه در بالای صفحه اول بیمه‌نامه شما درج شده است. بعد از وارد کردن اطلاعات و انتخاب گزینه استعلام، اطلاعاتی مثل سابقه خسارت، درصد تخفیف بیمه، مبلغی که شرکت به عنوان خسارت پرداخت کرده و موعد انقضای بیمه‌نامه، قابل مشاهده است.

استعلام سوابق بیمه از بیمه مرکزی

برای استعلام بیمه‌نامه ماشین خود باید به سایت بیمه مرکزی مراجعه کرده و وارد بخش «سامانه استعلام بیمه‌نامه‌های وسایل نقلیه موتوری» شوید.

در این صفحه دو گزینه پیش روی شما خواهد بود: ثبت استعلام جدید و پیگیری استعلام.

ثبت استعلام جدید برای دریافت سوابق بیمه‌نامه ماشین:

برای ثبت استعلام جدید، ابتدا در قسمت تأییدیه پس از خواندن متن ماده ۲۴ قانون ارتقای سلامت نظام اداری، گزینه تأیید را زده و وارد مرحله بعد خواهید شد.

در قسمت انتخاب رشته بیمه مورد استعلام، نوع بیمه‌نامه مدنظر خود از جمله شخص ثالث، بدنه، شخص ثالث و بدنه را انتخاب کنید.

در مرحله بعد یعنی در قسمت اطلاعات استعلام کننده، باید مشخصات خود (فرد بیمه‌گذار) را وارد کنید. این مشخصات شامل اطلاعاتی مثل: کد ملی، تاریخ تولد، تلفن، شماره موبایل، استان، شهر، آدرس، کد پستی و پست الکترونیک‌ می‌باشد.

به یاد داشته باشید که پر کردن موارد کد ملی، تاریخ تولد، تلفن، شماره موبایل، استان، شهر و آدرس الزامی است.

پس از وارد کردن کد امنیتی، برای تأیید روی گزینه «مرحله بعد» کلیک کنید.

در این مرحله کد تأییدیه ثبت استعلام، به شماره موبایلی که وارد کرده بودید ارسال خواهد شد.

پس از وارد کردن کد تأییدیه، روی گزینه «مرحله بعد» کلیک کنید.

در صورت ثبت موفقیت‌آمیز استعلام خود، یک پیامک دیگر به شماره موبایلی که در بخش قبل وارد کرده بودید، ارسال‌ می‌شود.

پیگیری استعلام سوابق بیمه‌نامه ماشین:

در این بخش باید برای پیگیری استعلام خود، اطلاعاتی شامل کد پیگیری و کد ملی استعلام کننده را وارد کنید.

پس از تأیید اطلاعات‌ می‌توانید نتیجه استعلام خود را مشاهده و در صورت تمایل آن را چاپ کنید.

نمونه‌ای از استعلام سنهاب سوابق بیمه‌نامه ماشین:

در تصویر زیر نمونه‌ای از استعلام بیمه‌نامه ثالث را مشاهده‌ می‌کنید.

همانگونه که در تصویر مشخص است، در برگه استعلام، علاوه بر اطلاعات بیمه‌گذار، اطلاعاتی مثل شماره بیمه‌نامه، تاریخ شروع و انقضای بیمه‌نامه، نوع بیمه‌نامه، نام شرکت بیمه و وضعیت دریافت خسارت نمایش داده‌ می‌شود.

نحوه استعلام صحت و اصالت بیمه‌نامه

در سایت بیمه مرکزی بخشی با عنوان سامانه استعلام اصالت بیمه‌نامه و یا همان سامانه سنهاب وجود دارد که شما می‌توانید با وارد کردن اطلاعات بیمه‌نامه خود در سامانه سنهاب، گواهی اصالت بیمه‌نامه را مشاهده کنید.

همچنین در صورت وجود هر گونه سوال یا ابهام،‌ می‌توانید با سامانه پاسخگویی بیمه مرکزی با شماره ۲۳۴۲ تماس بگیرید.

روش‌های دیگر برای استعلام و دریافت سوابق بیمه‌نامه ماشین:

علاوه بر استفاده از سایت بیمه مرکزی به روشی که ذکر شد، دو روش دیگر برای دریافت سوابق بیمه‌نامه ماشین وجود دارد:

بیمه‌گذاران می‌توانند رمزینه (QR) زیر را با استفاده از دوربین تلفن همراه یا تبلت خود اسکن کرده و از آن برای استعلام سوابق بیمه‌نامه خود استفاده کنند.

شما می‌توانید نرم افزار «دولت همراه» را در تلفن همراه یا تبلت خود دانلود و نصب کنید و از طریق آن با وارد کردن اطلاعات لازم، دریافت سوابق بیمه‌نامه ماشین خود را انجام دهید.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بیمه ازکی بیمه نامه سوابق بیمه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۳۴۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران

محمد غلام نژاد، مدیر کل بیمه سلامت استان تهران به مناسبت روز بیماری‌های خاص و صعب العلاج گفت: ۱۰۷ بیماری مشمول حمایت‌های این صندوق بوده و لیست بیماری‌های خاص و صعب العلاج ابلاغی از سوی وزارت بهداشت شامل: تالاسمی، هموفیلی، ام اس، بیماری دیالیزی (دیالیز خون و صفاقی)، موکوپولی ساکاریدوز، بال پروانه‌ای، انواع تیپ‌های ام اس‌ای، سپتیک، فیبروزیس، اوتیسم، سرطان، پرفشاری شریان ریوی، سکته مغزی، پیوند اعضاء (شامل: سلول‌های بنیادی خون ساز، کلیه، کبد، قلب، پانکراس، روده، ریه)، مزمن روانی، رتینوپاتی دیابتی، صرع مقاوم به درمان، جراحی‌های DBS برای بیماران پارکینسون، دیستونی، ترمور، تیک، بیماران با آسیب شنوایی شدید و دیستروفی‌های عضلانی است.

وی افزود: به منظور بهره مندی بیماران خاص، صعب العلاج و نادر از مزایای این صندوق، برخورداری ایشان از پوشش بیمه پایه یک سازمان بیمه گر پایه الزامی است (به عنوان مثال: سازمان بیمه سلامت ایران / سازمان تامین اجتماعی) بیماران مشمول می‌بایست نسبت به ثبت درخواست حمایت و ثبت درخواست بیماران خاص و صعب العلاج با مراجعه به سامانه شهروندی به آدرس‌های ذیل اقدام نمایند.

غلام نژاد اظهار کرد: بیماران جهت بهره مندی از سهم صندوق بیماران و صعب العلاج می‌بایست در سامانه‌های الکترونیک سازمان بیمه سلامت نشان دار شوند. در صورتیکه بیماری فرد مشمول نشان‌هایی باشد که در سامانه وزارت بهداشت (RDA) ثبت می‌شوند و بیمار درآن سامانه‌ها دارای پرونده باشد نشان به صورت خودکار به فرد منتسب می‌شود. بیماران برای درخواست ثبت نشان می‌توانند وارد سامانه شهروندی شوند. لیست بیماری‌های که در سامانه RDA وزارت بهداشت وجود دارد و از طریق سامانه شهروندی به بیماران منتسب می‌شود شامل: بیماران هموفیلی – تالاسمی – ام اس – سیستیک فیبروزیس- بال پروانه‌ای – اس ام‌ای (SMA) و اوتیسم است.

مدیر کل بیمه سلامت استان تهران افزود: در خصوص بیماری‌های که در حال حاضر امکان ثبت و نشان دار شدن در سامانه‌های وزارت بهداشت ندارد در سامانه مدیریت نشان بیمه سلامت صورت می‌گیرد. در این خصوص بیماران پس از مراجعه به شعب اداره کل بیمه سلامت استان یا ناظر مستقر در بیمارستان یا توسط نمایندگان بیمه مستقر در داروخانه‌های سطح شهر مانند: ۱۳ آبان، هلال احمر مرکزی و ۲۹ فروردین و همچنین با ثبت درخواست در سامانه شهروندی پس از تماس با بیمار و اخذ مدارک مرتبط، نشان بیماری را منتسب می‌کنند.

همچنین به صورت غیر حضوری در هنگام تشکیل پرونده دارویی از طریق سامانه تایید برخط دارویی استان تهران نشان بیماری قابل انتساب می‌باشد.

پس از انتساب نشان بیمار از سهم صندوق با مراجعه به مراکز طرف قرارداد بهره مند می‌شوند. تاکنون در استان تهران ۱۸۳.۷۴۶ بیمه شده نشان دار شده اند که بیشترین آن مربوط به بیماری‌های دیابت نوع ۲، سرطان و پرفشاری خون می‌باشد.

از این تعداد ۱۰۷ بیماری ۵۳ بیماری دارای بسته خدمات تعریف شده از سوی وزارت بهداشت می‌باشند که در سامانه‌های الکترونیک بیمه سلامت قرار گرفته و سهم آن خدمت توسط بیمه شده قابل بهره برداری می‌باشد.

در صورتیکه بسته خدمتی بیماری صعب العلاج از سوی وزارت بهداشت تعریف نشده باشد بیماران می‌توانند با ارائه مدارک و مستندات به دفاتر پیشخوان منتخب یا شعب اداره کل در شهر تهران و ادارات شهرستانی تابعه با رعایت ضوابط از مساعدت‌های موردی تبصره ذیل ماده ۹ اساسنامه صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج پس از بررسی و طرح در کمیته‌های مربوطه بهره‌مند شوند.

شایان ذکر است در استان تهران تا کنون ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج کمک شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • خسارت کشاورزان خوزستانی در کمترین زمان پرداخت می‌شود
  • چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج
  • گول پیامک‌های جعلی را نخورید
  • ۳۰۰هزار وانت‌بار فاقد بیمه در نوبت بعدی اجرای طرح عدم تخصیص سهمیه سوخت
  • کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران
  • چطور پیامک‌های جعلی را بشناسیم؟
  • چگونه دختری را عاشق خود کنیم؟ راهنمای کاربردی برای آقایان
  • خسارت ۵۰ درصدی بارندگی به گندمزار‌های خوزستان
  • امروز، پایان مهلت پشت کنکوری‌ها برای تأیید سوابق تحصیلی
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت