Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیمه شخص ثالث خودرو به عنوان یک نوع بیمه اجباری در نظر گرفته شده‌است. بنابراین اگر برای دریافت و یا تمدید آن در سررسید اقدام نکنید؛ در صورتی که خودروی شما توسط پلیس متوقف شود، علاوه‌بر جریمه نقدی و نمره منفی، خودروی شما به پارکینگ منتقل خواهد شد. در چنین شرایطی علاوه‌ بر پرداخت جریمه رانندگی به دلیل نداشتن بیمه شخص ثالث و پرداخت هزینه پارکینگ، باید جریمه دیرکرد بیمه شخص ثالث را نیز پرداخت کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به اهمیت و ضرورت دریافت بیمه شخص ثالث، در این مقاله در رابطه با پوشش‌های بیمه شخص ثالث، نحوه محاسبه دیرکرد، نحوه محاسبه نرخ بیمه شخص ثالث و همچنین استعلام اصالت بیمه‌نامه اطلاعات کاملی در اختیار شما قرار خواهیم داد.

بیمه شخص ثالث چیست؟

بیمه شخص ثالث به عنوان یک نوع بیمه اجباری برای کلیه وسایل نقلیه موتوری در نظر گرفته شده‌است.  این بیمه با توجه به نوع پوشش‌ها خسارات جانی و مالی در حادثه رانندگی را جبران خواهد کرد. در تعریف بیمه شخص ثالث، مالک وسیله نقلیه موتوری یا بیمه‌گزار شخص اول نامیده شده و شرکت بیمه‌گر به عنوان شخص ثانی شناخته می‌شود. بنابراین کسی که در یک حادثه رانندگی دچار زیان مالی و جانی شود، شخص ثالث خواهد بود و تمامی خسارات جانی و مالی به شخص ثالث تحت پوشش بیمه شخص ثالث قرار می‌گیرد.

معرفی پوشش‌های بیمه شخص ثالث

بیمه شخص ثالث به طور کلی دو نوع خسارات مالی و جانی وارده به شخص ثالث را طبق بیمه‌نامه دریافتی توسط شخص بیمه‌گزار پرداخت می‌کند. بنابراین زمانی که یک حادثه رانندگی رخ می‌دهد، شرکت بیمه‌گر با توجه به نوع پوشش‌های دریافتی توسط شخص بیمه‌گزار میزان خسارات را ارزیابی کرده و در نتیجه برای پرداخت آن اقدام می‌کند.

پوشش‌های بیمه شخص ثالث خودرو به طور کلی خسارات مالی و بدنی به شخص ثالث را پرداخت خواهند کرد. منظور از خسارات مالی خساراتی است که در اثر حادثه رانندگی به خودرو یا وسیله نقلیه شخص ثالث وارد می‌شود.

در مورد خسارات بدنی، نوع صدمه، نقش مهمی در تعیین میزان خسارت و نحوه پرداخت آن دارد. صدمات بدنی در یک حادثه رانندگی می‌تواند شامل: شکستگی، نقص عضو، از کار افتادگی جزئی یا کلی، از کار افتادگی موقت یا دائم، هزینه‌های بیمارستان و درمان و نهایتاً دیه فوت باشد. شرکت بیمه‌گر، پس از کارشناسی و تعیین میزان خسارت با توجه به نوع پوشش و سقف بیمه شخص ثالث خودرو دریافت شده توسط بیمه‌گزار برای پرداخت خسارات اقدام خواهد کرد.

بهترین بیمه شخص ثالث

در سالیان گذشته مقایسه خدمات شرکت‌های بیمه برای افراد بسیار سخت بود. احتمالا برای این کار شخص باید زمان بسیار طولانی را برای مراجعه به هریک از دفاتر بیمه صرف می‌کرد تا بتواند خدمات شرکت‌های مختلف را مقایسه کند. اما امروزه این کار به سادگی و تنها با مراجعه به سایت bimeh.com فراهم شده‌است. با وارد کردن و تغییر دادن هرکدام از فاکتورهایی که ذکر شد و نام شرکت بیمه مورد نظر می‌توانید حق بیمه نهایی را محاسبه و این مبلغ را در شرکت‌های مختلف محاسبه کنید.

نحوه محاسبه نرخ بیمه شخص ثالث و عوامل تاثیرگذار روی قیمت

برای تعیین نرخ بیمه شخص ثالث خودرو موارد مختلفی در نظر گرفته می‌شوند که در ادامه به بررسی آن‌ها خواهیم پرداخت.

- دیه کامل یک انسان در ماه حرام:  مهم‌ترین مبنا برای محاسبه حق بیمه شخص ثالث دیه کامل یک انسان در ماه حرام خواهد بود. بر همین اساس نیز هر سال شرکت بیمه مرکزی ایران حداقل و حداکثری برای حق بیمه شخص ثالث خودرو و دیگر وسایل نقلیه موتوری تعیین می‌کند که مبنای اصلی آن نرخ دیه خواهد بود. با توجه به اینکه میزان دیه کامل یک انسان در سال ۱۴۰۰، ۶۴۰ میلیون تومان در ماه حرام و ۴۸۰ میلیون تومان درماه غیرحرام است، شرکت بیمه مرکزی ایران حداقل نرخ بیمه شخص ثالث خودرو را یک چهلم این مبلغ یعنی ۱۶ میلیون تومان تعیین کرده‌است. البته شرکت بیمه مرکزی حداکثر نرخ بیمه شخص ثالث را نیز تعیین کرده که ۳۲۰ میلیون تومان است.

- کاربری خودرو: کاربری خودرو در اصل نشان‌دهنده میزان احتمال ریسک بروز یک حادثه رانندگی است. به عنوان مثال احتمال بروز حادثه رانندگی برای خودروهایی مانند آمبولانس، آتش‌نشانی، تاکسی، خودروهای باری و صنعتی بیشتر از خودروهای شخصی است. در نتیجه نرخ بیمه شخص ثالث برای این نوع خودروها نیز بیشتر خواهد بود.

- میزان پوشش مالی بیمه شخص ثالث: همان‌طور که اشاره کردیم، شرکت بیمه مرکزی ایران هر ساله حداقل و حداکثری برای نرخ بیمه شخص ثالث خودرو تعیین می‌کند که در سال ۱۴۰۰ حداقل نرخ بیمه شخص ثالث ۱۶ میلیون تومان و حداکثر نرخ بیمه شخص ثالث نیز ۳۲۰ میلیون تومان است. با توجه به میزان پوششی که دریافت کرده‌اید، نرخ‌ بیمه متفاوت خواهد بود.

- تخفیف بیمه شخص ثالث یا تخفیف عدم خسارت: درصورتی‌که در مدت زمان اعتبار بیمه‌نامه شخص ثالث خودرو، خسارتی از شرکت بیمه‌گر دریافت نکنید، مشمول تخفیف عدم خسارت خودرو خواهید شد. تخفیف عدم خسارت خودرو برای هر سال ۵% بوده و به مدت ۱۵ سال قابل دریافت خواهد بود.

- جریمه دیرکرد بیمه شخص ثالث خودرو: همان‌طور که اشاره کردیم اگر در موعد مقرر یا سررسید برای دریافت بیمه شخص ثالث خود اقدام نکنید و پلیس راهنمایی و رانندگی خودروی شما را متوقف کند، علاوه‌بر پرداخت جریمه و هزینه پارکینگ باید جریمه دیرکرد نیز پرداخت کنید. جریمه دیرکرد بیمه شخص ثالث به صورت روزشمار تعیین شده و به بیمه شخص ثالث جدید اضافه خواهد شد.

- تخفیفات اعمال شده توسط شرکت بیمه‌گر: شرکت‌های بیمه‌گر در بازه‌های زمانی مختلف تخفیفاتی را برای دریافت بیمه شخص ثالث اعمال می‌کنند که روی تعیین نرخ بیمه شخص ثالث تاثیرگذار خواهد بود.

استعلام اصالت بیمه‌نامه در سامانه سنهاب

بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، خدمت" استعلام بیمه سنهاب" را به منظور تسهیل فرایند استعلام بیمه خودرو از جمله استعلام بیمه‌نامه شخص ثالث، استعلام بیمه بدنه و همچنین بررسی اصالت نمایندگان بیمه ارائه نموده است. بنابراین تمامی بیمه‌گزاران با ورود به صفحه استعلام بیمه سنهاب می‌توانند نسبت به ارزیابی اصالت بیمه‌نامه دریافتی اقدام کنند. برای این منظور اطلاعاتی چون نام شرکت بیمه‌گر، شماره بیمه‌نامه چاپ شده، کد ملی بیمه‌گزار و شماره تلفن همراه بیمه‌گزار ضروری خواهد بود.

در لینک زیر امکان استعلام بیمه شخص ثالث از طریق سامانه سنهاب آورده شده‌است:

https://bimeh.com/sanhab-inquiry

به این ترتیب علاوه‌بر بررسی اصالت بیمه‌نامه شخص ثالث خودرو یا بیمه‌نامه بدنه خودرو می‌توانید اطلاعات مهم دیگری نظیر سابقه خسارت، درصد تخفیف بیمه، مبلغ پرداختی خسارت و موعد انقضای بیمه‌نامه را نیز مشاهده کنید.

چرا خرید آنلاین بیمه شخص ثالث خودرو از بیمه دات کام

با توجه به مطالبی که در این مقاله به آن اشاره شد به اهمیت و ضرورت دریافت بیمه شخص ثالث پی می‌بریم. بنابراین پیشنهاد می‌کنیم برای صرفه‌جویی در وقت و هزینه‌های خود جهت دریافت بیمه شخص ثالث، از خدمات کارگزاری آنلاین بیمه دات کام استفاده کنید. از جمله مهم‌ترین مزایای سایت بیمه دات کام می‌توان به استعلام آنلاین انواع بیمه، بررسی و مقایسه خدمات ارائه شده توسط شرکت‌های مختلف بیمه‌گر، دریافت مشاوره رایگان برای انتخاب مناسب‌ترین پوشش‌های بیمه‌ای، استعلام اصالت بیمه‌نامه، خرید آنلاین بیمه و در نهایت دریافت رایگان بیمه‌نامه درب منزل اشاره کرد. با توجه به مزایای فراوانی که استفاده از خدمات بیمه دات کام برای شما به همراه دارد، در کسری از ثانیه بهترین بیمه را خریداری خواهید کرد.

چگونه با بیمه دات کام در ارتباط باشیم:

نشانی: تهران، سعادت آباد، میدان تهرانی مقدم (کاج)، خیابان سرو شرقی، جنب بیمارستان پارسیان،‌ پلاک ۱۷ طبقه ۶، واحد ۶

کد پستی: ۱۹۹۸۶۵۳۷۴۰

شماره های تماس: ۰۲۱-۴۳۷۲

پست الکترونیکی: info@bimeh.com

برای اطلاعات جامع در مورد بیمه شخص ثالث و پوشش‌های آن، می‌توانید به سایت بیمه دات کام (https://bimeh.com) مراجعه نمایید.

کد خبر 1587072

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: دریافت بیمه شخص ثالث بیمه شخص ثالث خودرو نرخ بیمه شخص ثالث یک حادثه رانندگی شرکت بیمه مرکزی اصالت بیمه نامه بیمه شخص ثالث پوشش های بیمه جریمه دیرکرد استعلام بیمه میلیون تومان بیمه دات کام شرکت بیمه گر بیمه نامه شخص ثالث بیمه گزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۱۲۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی

دانشجویان ایرانی خارج از کشور و مورد تایید وزارت علوم و بهداشت می‌توانند با ارائه مدارک لازم سالیانه ۱۳ هزار یورو ارز دانشجویی دریافت کنند.

به گزارش ایسنا، طبق اعلام بانک مرکزی، دانشجویان ایرانی که در خارج از کشور زندگی می‌کنند می‌توانند سهمیه ارزی دریافت کنند.

مبلغ این سهمیه ۱۳ هزار یورو و به صورت سالیانه است که در وجه دانشگاه واریز می‌شود. علاوه بر این بابت هزینه‌های اقامت نیز حداکثر ماهیانه ۱۵۰۰ یورو به فرد دانشجو و ۵۰۰ یورو به ازای هر عضو همراه دانشجو (تنها همسر و فرزندان)، پرداخت می‌شود.

برای دریافت این سهمیه ارزی دانشجویان متقاضی در دانشگاه‌های تحت نظارت وزارت علوم باید به سامانه سجاد (سامانه جامع امور دانشجویان) و دانشجویان متقاضی در دانشگاه‌های تحت نظارت وزارت بهداشت نیز باید به سامانه موحد (سامانه تسهیلات ارزی و مشمولین مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت) مراجعه کنند و مراحل تشکیل پرونده خود را انجام دهند.

در نهایت پس از تایید شدن مدارک دانشجوی متقاضی، کد مرکز مبادله ارز و طلای ایران برای دانشجوی متقاضی پیامک می‌شود و برای دریافت ارز دانشجویی باید به یکی از شعب منتخب بانک ملی که اسامی آن در سایت این بانک موجود است، مراجعه کند.

گفتنی است؛ این ارز فقط به دانشجویانی تعلق می‌گیرد که تحصیل آنها به صورت حضوری و تمام وقت است و شامل دوره‌های غیر حضوری و پاره وقت نمی‌شود.

همچنین برای دریافت ارز دانشجویی باید دانشگاه محل تحصیل دانشجو مورد تایید وزارت علوم و وزارت بهداشت باشد.

دانشجویان متقاضی سهمیه ارز دانشجویی برای مشاهده اسامی دانشگاه‌های مورد تایید نیز باید با توجه به رشته تحصیلی خود به سامانه‌های سجاد (وزارت علوم) و موحد (وزارت بهداشت) مراجعه کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۳۰۰هزار وانت‌بار فاقد بیمه در نوبت بعدی اجرای طرح عدم تخصیص سهمیه سوخت
  • ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا
  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج
  • ارتقای اعتبار صندوق بیماران خاص به ۹ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • ◄ بیمه بدنه پارسیان چند درصد خسارت را پوشش می دهد؟
  • تخفیف بیمه سلامت برای دهک‌‌های ۶ تا ۹ درآمدی
  • چهار هزار و ۶۰۰ کارگر ساختمانی قم تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند
  • چه کسانی در دوم انتخابات مجلس می‌توانند شرکت کنند؟/ اعتبارنامه منتخبان مجلس و خبرگان رهبری با طراحی جدید ارائه خواهد شد/ همه شعب اخذ رای امکان برخط بودن را دارند و استعلام‌ها به صورت برخط انجام می شود/ از بین ۹۰ نامزد در دور دوم انتخابات مجلس، ۲۵ نفر هم ا
  • جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی